Foie gras z figami Lucien Georgelin 100g

Foie gras z figami Lucien Georgelin 100g

24,00 zł
Brutto

Pasztet produkowany z wątróbki z kaczki z figami. Tradycyjne świąteczne danie kuchni francuskiej.

Foie gras serwuje się na ciepło: pokrojone na plastry i usmażone na tłuszczu kaczym lub gęsim albo w formie pasztetu; na zimno: ugotowane w formie do pasztetu lub słoiku, przyprawione solą i przyprawami, ewentualnie armagnaciem lub słodkim winem.

Świetnie pasuje do słodkich win.

Ilość
Brak

Pasztet produkowany z wątróbki z kaczki z figami. Tradycyjne świąteczne danie kuchni francuskiej.

Foie gras serwuje się na ciepło: pokrojone na plastry i usmażone na tłuszczu kaczym lub gęsim albo w formie pasztetu; na zimno: ugotowane w formie do pasztetu lub słoiku, przyprawione solą i przyprawami, ewentualnie armagnaciem lub słodkim winem.

Świetnie pasuje do słodkich win.

H01-008707

Opis

Producent
Lucien Georgelin - Pro Fusion Gastronomie

Podobne wina

Zobacz także

To top