Foie gras LeoPaul 90g
27,00 zł
Brutto
Pasztet produkowany z wątróbki z kaczki. Tradycyjne świąteczne danie kuchni francuskiej.
Foie gras serwuje się na ciepło: pokrojone na plastry i usmażone na tłuszczu kaczym lub gęsim albo w formie pasztetu; na zimno: ugotowane w formie do pasztetu lub słoiku, przyprawione solą i przyprawami, ewentualnie armagnaciem lub słodkim winem.
Świetnie pasuje do słodkich win.
Pasztet produkowany z wątróbki z kaczki. Tradycyjne świąteczne danie kuchni francuskiej.
Foie gras serwuje się na ciepło: pokrojone na plastry i usmażone na tłuszczu kaczym lub gęsim albo w formie pasztetu; na zimno: ugotowane w formie do pasztetu lub słoiku, przyprawione solą i przyprawami, ewentualnie armagnaciem lub słodkim winem.
Świetnie pasuje do słodkich win.
H01-009430
2 Przedmioty
Opis
- Producent
- LeoPaul - Pro Fusion Gastronomie
Powiązane produkty
- Brak powiązanych produktów