Tagiatelle o tradycyjny rodzaj makaronu z regionów Emilia-Romania i Marche we Włoszech . Poszczególne kawałki tagliatelle są długimi, płaskimi wstążkami, które mają kształt podobny do fettuccine i mają zazwyczaj około 6,5 do 10 mm (0,26 do 0,39 cala) szerokości. Tagiatelle można podawać z różnymi sosami. Klasycznie podaje się je z sosem mięsnym lub bolońskim.
Tagliatelle Spinosi 250g
27,00 zł
Brutto
Tagiatelle o tradycyjny rodzaj makaronu z regionów Emilia-Romania i Marche we Włoszech . Poszczególne kawałki tagliatelle są długimi, płaskimi wstążkami, które mają kształt podobny do fettuccine i mają zazwyczaj około 6,5 do 10 mm (0,26 do 0,39 cala) szerokości. Tagiatelle można podawać z różnymi sosami. Klasycznie podaje się je z sosem mięsnym lub bolońskim.
Tagiatelle o tradycyjny rodzaj makaronu z regionów Emilia-Romania i Marche we Włoszech . Poszczególne kawałki tagliatelle są długimi, płaskimi wstążkami, które mają kształt podobny do fettuccine i mają zazwyczaj około 6,5 do 10 mm (0,26 do 0,39 cala) szerokości. Tagiatelle można podawać z różnymi sosami. Klasycznie podaje się je z sosem mięsnym lub bolońskim.