Maccheroncini Spinosi 250g

Maccheroncini Spinosi 250g

32,00 zł
Brutto

Maccheroncini z Campofilone wyróżnia się spośród wszystkich innych makaronów subtelnością ciasta i drobnym cięciem.

Cechy te pozwalają na bardzo krótki czas gotowania produktu, wynoszący 1 minutę we wrzącej wodzie lub nawet bezpośrednio w ciepłym sosie bez uprzedniego zagotowania.

Stara receptura została przekazana bez zmian: ciasto przygotowane z najlepszej mąki z pszenicy durum i świeżych jajek układa się cienkimi warstwami bez dodawania wody, nastepnie zręcznie kroi w cienkie druciki i suszy na słynnym i charakterystycznym arkuszu papieru.

Czas gotowania: 1 minuta

Składniki: mąka z pszenicy durum, całe świeże jajka 33,4%.

Ilość
Dostępne

Maccheroncini z Campofilone wyróżnia się spośród wszystkich innych makaronów subtelnością ciasta i drobnym cięciem.

Cechy te pozwalają na bardzo krótki czas gotowania produktu, wynoszący 1 minutę we wrzącej wodzie lub nawet bezpośrednio w ciepłym sosie bez uprzedniego zagotowania.

Stara receptura została przekazana bez zmian: ciasto przygotowane z najlepszej mąki z pszenicy durum i świeżych jajek układa się cienkimi warstwami bez dodawania wody, nastepnie zręcznie kroi w cienkie druciki i suszy na słynnym i charakterystycznym arkuszu papieru.

Czas gotowania: 1 minuta

Składniki: mąka z pszenicy durum, całe świeże jajka 33,4%.

W 2013 roku Maccheroncini di Campofilone otrzymało tytuł I.G.P. Oficjalny dokument wymienia Nello Spinosi jako wyłącznego właściciela pierwszego laboratorium do produkcji Maccheroncini w Campofilone.

PT829.
6 Przedmioty

Opis

Producent
Spinosi

Podobne wina

Zobacz także

To top