Spinosi produkuje wielokrotnie nagradzany makaron mieszany wyłącznie z całymi świeżymi jajami i kaszą z pszenicy durum.
Spinobelli z Omega 3 jest długie i cienkie (podobne do tagliolini lub linguini), wykonane z 66% semoliny z pszenicy durum i 34% całych świeżych jaj od kur karmionych dietą złożoną z tłoczonego na zimno oleju słonecznikowego bogatego w Omega 3 i witaminę E. Ten bogaty w składniki odżywcze, świeży w smaku makaron jajeczny wchłania więcej sosu niż inne marki i gotuje się w mniej niż 7 minut.
Podawaj z ulubionymi gładkimi, cieńszymi sosami, świeżym sosem pomidorowym ze świeżą bazylią lub lekko podsmażonymi warzywami ogrodowymi i oliwą z oliwek.
Vincenzo Spinosi ugruntował nazwę Spinosi w najbardziej prestiżowych restauracjach i sklepach na całym świecie. Używając tylko najlepszych składników i naturalnego procesu suszenia, Spinosi tworzy makaron o stałej i niepowtarzalnej porowatości, który znacznie pęcznieje podczas bardzo krótkiego czasu gotowania. Sukces tego makaronu opiera się na pasji rodziny Spinosi do pracy oraz miłości i uznaniu klientów dla najlepszych makaronów na świecie.