Amaretti Croccanti alla Mandorla 150g
Masini nieprzerwanie od 1929 roku tworzy najsłynniejszy toskański biszkopt, z którego wyrabiane są słynne cantuccini, amaretti. Stanowią wspaniały dodatek do lodów i kawy.
Chrupiące amaretti z migdałami i cukrowymi kryształkami.
Amaretti to jedne z najsłynniejszych włoskich ciasteczek na świecie. Chrupiące amaretti Masini produkowane są wyłącznie z naturalnych słodkich migdałów (bez pestek moreli), świeżego żółtka jaja i cukrowych perełek na powierzchni.
Masini nieprzerwanie od 1929 roku tworzy najsłynniejszy toskański biszkopt, z którego wyrabiane są słynne cantuccini, amaretti. Stanowią wspaniały dodatek do lodów i kawy.
Chrupiące amaretti z migdałami i cukrowymi kryształkami.
Amaretti to jedne z najsłynniejszych włoskich ciasteczek na świecie. Chrupiące amaretti Masini produkowane są wyłącznie z naturalnych słodkich migdałów (bez pestek moreli), świeżego żółtka jaja i cukrowych perełek na powierzchni.
Opis
- Kraj
- Włochy
- Producent
- Biscotti Masini