Cantuccini al Cioccolato Fondente 200g
Masini nieprzerwanie od 1929 roku tworzy najsłynniejszy toskański biszkopt, z którego wyrabiane są słynne cantuccini, amaretti. Stanowią wspaniały dodatek do lodów i kawy.
Toskańskie cantuccini z ciemną czekoladą.
Najpopularniejsza alternatywa dla klasycznych cantuccini z migdałami, wykonana z obfitej ilości wyśmienitych dropsów z ciemnej czekolady (22%), bez aromatów, z naturalnym ekstraktem waniliowym.
Masini nieprzerwanie od 1929 roku tworzy najsłynniejszy toskański biszkopt, z którego wyrabiane są słynne cantuccini, amaretti. Stanowią wspaniały dodatek do lodów i kawy.
Toskańskie cantuccini z ciemną czekoladą.
Najpopularniejsza alternatywa dla klasycznych cantuccini z migdałami, wykonana z obfitej ilości wyśmienitych dropsów z ciemnej czekolady (22%), bez aromatów, z naturalnym ekstraktem waniliowym.
Opis
- Kraj
- Włochy
- Producent
- Biscotti Masini
- Region
- Toskania